Reporterița Corina Frumuzachi a anunțat azi că va prezenta unul dintre buletinele de știri de zi de la Canal 2. Dacă până acum o admiram doar în transmisiunile live, dar și reportajele pe care le realiza. De astăzi, în fiecare dimineață, la ora 10:00, o putem urmări la Canal 2 cu știrile dimineții pe Corina Frumuzachi.

„Începând de astăzi, dimineţile mele vor arăta aşa. Vă aştept de luni până vineri la buletinul de la ora zece la Canal 2”, a comunicat jurnalista pe pagina sa de Facebook.

corina cu doga

Întrebată de EA.md cum a decis că e timpul să ajungă „de sticlă”, Corina Frumuzachi ne-a declarat:

„Ar fi prea simplu să ajungi pe sticlă atunci când îți dorești. Nu este suficient să vreai și nici nu e de ajuns să ai ținută de prezentatoare. Mai mult decât dorința arzătoare și un aspect plăcut, contează încrederea echipei. Superiorii mi-au dat o șansă și sper mult să nu dezamăgesc. Sunt mândră că visul meu a devenit realitate la Canal 2, care într-adevăr este numărul doi pe țară, la capitolul audiențe.”

Prezentarea știrilor necesită și o pregătire specială, în deosebi la capitolul dicție. Iată ce spune jurnalista la acest capitol:

„În doi ani de reporterie am avut zeci de intervenții în direct de la diferite evenimente. A fost probabil cea mai bună școală. Eu, însă, țin să vă comunic faptul că voi combina prezentarea cu reporteria. Dimineața voi fi în platoul de știri, iar seara, cine știe, poate într-un live de la Briceni. În același timp, țin să mulțumesc management-ului pentru investiția pe care o face în traininguri. În ultimul an, de exemplu, am avut ore de dicție cu un profesor de dicție adus tocmai de la București.”

Citește și: Corina Frumuzachi, împătimită de parfumuri și însetată de schimbare. Ce amintiri ne-a dezvăluit jurnalista (Foto)

Îi dorim Corinei mult succes și în această postură.

Foto: Arhivă personală