La începutul lunii martie, vă vorbeam despre experiența remarcabilă a Corinei Bîrcă la Zilele Modei de la Paris. Tânăra moldoveancă a fost invitată la acest eveniment în calitate de fashion bloggeriță din partea revistei online Fashion Bobor, iar experiența a inspirat-o atât de mult, încât odată revenită acasă, și-a lansat propria platformă online. Despre ce a început să scrie tânăra autoare și de ce a ales să facă asta în engleză, aflați mai jos.

De câteva zile zile, în spațiul virtual există un blog personal al Corinei Bîrcă. A fost intitulat On Champs-Élysées, iar numele său spune totul despre sursa de inspirație care i-a condiționat apariția.

„Mi-am dorit să lansez un blog de foarte mult timp, însă acum simt că e momentul potrivit să o fac. Vreau ca blogul să mă reprezinte și să fiu cât mai aproape de cititorii mei. Vreau să scriu despre modă, pentru că în asta trăiesc. Totodată, țin să-mi spun povestea. Cred că multe fete ar fi interesate să afle cum au evoluat lucrurile în cazul meu și rar găsești raspunsul la această întrebare. Voi scrie doar în limba engleză, pentru că nu vreau să am limite, îmi place să știu că blogul meu poate fi citit din orice colț al lumii și de către oricine. Sper să prindă bine și să fie o adevărată sursă de inspirație”, ne-a mărturisit autoarea.

On Champs-Élysée are câteva categorii de conținut, Corina punând accent pe modă și călătorii. Pentru că ține la imaginea identității sale, autoarea a inclus și categoria „media”, pentru ca vizitatorii să-i urmărească aparițiile din presă.

vfd

Vă invităm să revedeți experiența Corinei Bîrcă la Paris Fashion Week

O moldoveancă de 18 ani, invitată la Paris Fashion Week în calitate de fashion blogger: „A fost un vis devenit realitate!”

Succes și inspirație, Corina!

Foto: captură video, Faceboook, On Champs-ÉlyséeAna Semionova.

Distribuie articolul: