Într-un decor de semi-umbră, la Biblioteca „B.P. Hașdeu” din Chișinău, alături de cele mai apropiate ființe, cititori fideli și prieteni dragi, Corina Bezdîga a lansat cartea pe care o pregătește de mai bine de jumătate de an. Coperta, întruchipând două personaje reale, a fost prezentată și live, iar mai multe persoane publice de la noi au pus în scenă un fragment din cartea „Tandem”.

După volumul „Bolnavă de Dor”, autoarea a adus scene erotice, mai multă pasiune și triunghiuri amoroase foarte fierbinți în noua sa lucrare – „Tandem”. Pe copertă apar frumosul cuplu Diana și Marco Ballerini, prezenți și la eveniment, iar ei, alături de alte jurnaliste și persoane publice de la noi au înscenat chiar la lansare un fragment din carte: Marco Balerini, Liudmila Belostecinic, Dorina Gherganov, Corina Frumuzachi, Anca Ulmanu și Doina Danielean.

Prima învățătoare, mama, sora Corinei, prietenii ei, rude și simpli cititori au venit să ia un autograf de la scriitoarea care pălea de emoție și era inundată de flori. Interpretele Stela Botez și Tatiana Heghea au adus câte un dar muzical audienței și au recunoscut că citesc și ele creația Corinei. „Doamna mea”, profesoara de limba română a Corinei, a spus într-un mesaj cât de mândră este de succesele discipolei sale:

„Nu îți doresc să scrii multe cărți, numărul e mai puțin important. Să scrii cărți bune, asta își doresc, foarte bune!”

Vezi și: Cea mai intrigantă lectură a toamnei a fost lansată: „Perdele albe care cad, mai multe femei, El – un singur bărbat, muzică, versuri… Să fie un #Tandem!”

Regia întregului eveniment și partea de scenografie i-a revenit moderatoarei evenimentului, Liudmila Belostecinic, care a avut și un cuvânt important de spus despre și pentru autoarea „Tandem”:

Liudmila Belostecinic„De 7 ori am citit această carte pentru a-i reda esența printr-un spectacol. Uneori am impresia că întâlnirea mea cu Corina a fost predestinată. Dumnezeu a înzestrat-o cu cuvinte alese cu grijă, iar pe mine m-a ales sa le fac auzite. Rezultatul a fost pe măsură, căci tot ce se clădește cu sufletul are un final frumos. Nu mi-a fost frică să vreau ceva mai mult decât o simplă lansare, atâta timp cât această carte e ieșită din tipare.”

Autoarea „Tandem” – Corina Bezdîga a ținut să aducă mulțumiri întregii echipe care a participat la realizarea acestei lansări inedite. Cei despre care am amintiti mai sus, dar și Regizor de sunet: Pavel Slanină; Lumini: Eduard Ivanov;  Decor: Special for you; Montaj: Igor Stratan și dansul pasional de la Teodor Balet .

La bună lectură! Corina Bezdîga: În literatură, sexul nu mai este „a dangerous game”

Foto: Alex Morgoci