În această săptămână, Natalia Barbu a fost invitată la emisiunea Teo show, unde a mărturisit clipele de groază prin care a trecut acum 22 de ani în timpul războiului transnistrean.

Natalia a povestit că tatăl ei își dorea ca ea să învețe la o școală bună românească. De aceea, în fiecare dimineață împreună cu câțiva copii din sat parcurgeau km printre tancuri ca să ajungă  la școală de partea cealaltă a Nistrului. “Era un pod cu baricade și cu soldați, care cred că pe atunci aveau vreo 20 de ani, iar mie mi se păreau niște bărbați mari”, a declarat Natalia precizând că “era funny pentru că mai chiuleam de la ore spunând că a fost complicat să ajungem, din cauza tancurilor”.

Natalia Barbu

Potrivit Nataliei, tatăl ei Vasile Barbu organiza în acea perioadă întruniri pro românești în Râbnița, motiv pentru care într-o noapte s-a pomenit la ușă pe la ora 1 noaptea cu soldați înarmați care l-au prevenit că dacă nu părăsește localitatea timp de 24 de ore, riscă să suporte legile războiului.

Familia Barbu

“Și atunci tata ne-a făcut bagajele și am plecat la  Chișinău. Am luat viaţa cu totul de la zero. Tata era muzician. Părinţii mei au fost foarte afectaţi. Chiar dacă ne-am mutat, noi tot trebuia să mâncăm, să ne îmbrăcăm… Aveam o vorbă: Punem toţi bani pe frigider! Când am început să aduc bani din cântat am fost foarte mândră să pun şi eu bani pe frigider. Multe familii de moldoveni au avut de suferit, era un haos în Moldova!”, a mai povestit Natalia, la Teo Show.

Natalia Barbu sot Toni

La finalul interviului Teo a întrebat-o pe Natalia dacă după greutățile prin care a trecut familia ei, căsătoria cu milionarul Toni Sota poate fi asemănată cu o poveste, la care Natalia a răspuns: “Până la căsătoria cu Toni a fost și un alt drum. Am muncit, am fost pe la concursuri, am realizat multe albume în RM, am participat și la Eurovision unde am intrat în top 10. Am ajuns să trăiesc pe banii pe care-i fac și câștigam foarte bine mulțumesc lui Dumnezeu. Am fost o artistă, am muncit până am ajuns unde am ajuns și mulțumită lui Dumnezeu am ajuns și să-mi găsesc iubirea și la momentul potrivit. Cred că soarta mi-a adus în viața mea acest bărbat exact în momentul când eram pregătită și eu și el, a concluzionat artista.

Vezi declarațiile Nataliei Barbu făcute la emisiunea “Teo Show” de la Kanal D.

Foto: Arhivă personală, ziar.jurnal.md.