Culori pastelate și aplicații îndrăznețe – așa s-ar rezuma noua colecție de haine a brandului pentru copii BRUMS. Aceasta a fost prezentată de câțiva copilași drăguți și plini de voiciune la Petrecerea în Pijamale, marca EA.md și ArtVest SA. Kamelia, micuța familiei Melnic, s-a aflat printre modele.

Noua colecție pentru copii de la 0 an și până la 16 ani este dedicată fashioniștilor sau părinților care pun accent pe stilul vestimentar al micuților. Geci în culori pastelate, chiar și pentru băieței și pantaloni scurți cu imprimeuri pe margine au oferit mini-modelelor o alură modernă și foarte șic.

Brums la pijamale

Printre micile modele s-a aflat și Kamelia Melnic, fiica lui Anatol și a Tatianei Melnic. Micuța a pozat cochet, fiind deja foarte familială cu scenele de modă. Alături de ea au pășit și Valerica (8 ani), Daniel (4 ani) și Bogdan (6 ani).

Brums este brandul care mizează pe calitate: a stofelor dar și a modelelor de haine. Scurtele de primăvară sunt prevăzute cu glugă și căptușeală din țesătură fină, iar blugii sunt plăcuți la atingere și prevăzuți cu sisteme de ajustare – totul pentru comoditatea celor mici.

În magazinul situat pe bd. Moscovei 2 găsiți deja și articole pentru sezonul cald – numai bune de luat în prima vacanță 2017 cu toată familia. Brums – hainele care îți inspiră confortul!

Magazinul BRUMS

Bd. Moscovei, 2

Tel: 022-44-62-37

P