George și Charlotte, copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge, au o copilărie tradițională. Totul începe cu hainele pe care le poartă micuții și se termină cu modalitățile de joacă pe care le încurajează părinții. 

Cuplul regal le interzice copiilor să folosească Ipad-uri sau tot felul de gadgeturi electronice. În schimb, îi încurajează să folosească jucăriile și să se joace afară, în aer liber. Astfel, sunt convinși părinții, li se stimulează imaginația și se creează o legătură mai puternică între membrii familiei.

Princess-Charlotte

Într-o altă ordine de idei, se apropie ziua în care se comemorează 20 de ani de la moartea bunicii copiilor. Ne referim la Prințesa Diana, despre care se spune că ar fi putut fi o bunică iubitoare.

 

„Ar fi fost o bunică de coșmar. Probabil ar fi venit la noi la ora de băiță și ar fi provocat o scenă uluitoare…cu baloane din spumă și apă peste tot, după care s-ar fi retras”, a declarat William în filmul documentar „Diana, mama noastră: viața ei și moștenirea”. Astfel, ducele de Cambridge a dorit să sublinieze cât de haioasă și plină de viață era mama lui.

Sursa: mirror.co.uk

 

 

Distribuie articolul: