Ce-l face mai fericit pe artist decât o nouă realizare? – O realizare de-a copilului său. Ieri, Geta Burlacu se lăuda pe pagina de facebook că cei doi copii ai săi s-au întors cu locul I de la un Festival Internaţional din Bulgaria. Curioşi din fire, am încercat şi noi să aflăm despre ce e vorba. Elvira Burlacu, în vârstă de 11 ani, fiica interpretei Geta Burlacu, s-a întors acasă cu Locul 1 de la Festivalul Internaţional “Soare – Bucurie – Frumuseţe” organizat în perioada 15-19 iunie în oraşul bulgar, Nessebar. Ea a fost însoţită şi de frăţiorul mai mic, Sebastian, care a cântat la fluier şi percuţie.

Concursul a presupus mai multe categorii de premii: pentru vocal, coreografie, teatru, instrumente, arte, frumuseţe. Micuţa Elvira a cucerit juriul la secţiunea instrumente, cu ajutorul chitării: Am participat cu ansamblul de chitarişti de la şcoala muzicala A. Stîrcea, clasa profesoarelor Valentina Cîsa si Lilia Basarab. Am avut o perioadă mai grea de pregătire, repetiţii, dar a meritat.”, ne-a povestit câştigătoarea, contactată de PentruEA. La concurs au participat mai mult de 4 mii de tineri din diferite ţări, ca: Polonia, Bulgaria, Ucraina, Romania, Moldova.

Elvira Burlacu, elevă la Prometeu, este unul din cei doi copii pe care îi are Geta Burlacu. Aceasta nu e prima oară când interpreta se laudă cu reuşitele copiilor pe facebook. În februarie anul curent, Geta a postat o altă poză în care arăta că fiica ei eminentă cu 10 pe linie: “Eu cred că am un mare noroc, să nu-i torturez, să nu depun pun prea mult efort, sa nu stau deasupra lor ca ei să-şi facă temele şi să meargă înainte, cred că am un mare noroc sunt foarte sârguincioşi, să-şi facă singuri temele, să meargă singuri la şcoala muzicală şi să primească note bune.”, scria Geta.

Photo: facebook.com