Niciun proiect profesional al părinților nu poate fi echivalat cu succesele copiilor familiei Beckham. David și Victoria sunt extrem de mândri să crească niște copii atât de diferiți și talentați, fiecare avâdu-și activitatea preferată!

Să începem cu fiul mai mare al familiei Beckham. Brooklin (17 ani) este îndrăgostit de fotografie. Mai mult decât atât, visează la o carieră în modeling, de aceea nu ne-ar mira să aflăm că în scurt timp va pleca tocmai peste ocean să-și continue studiile.

vf

Romeo (13 ani), fiul mijlociu al cuplului Beckham, este pasionat de lumina reflectoarelor și s-a filmat deja în calitate de model pentru brandul vestimentar Burberry:

romeo-beckham

Cruz Beckham (11 ani), cel mai mic dintre băieți, are nu doar pasiune pentru cântat, ci și un talent vocal deosebit. Zilele trecute, Victoria l-a filmat în timp ce cânta și a distribuit clipul pe Instagram:

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

Видео опубликовано Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Harper Beckham, mezina familiei, e atrasă și ea de ce fac părinții: nu doar că a început să croiască hăinuțe pentru păpuși, ci a început să picteze!

Fun day in the sunshine painting with @kenpaves 🌞🙏🏻🇺🇸 X I love u baby girl X @davidbeckham @brooklynbeckham X #proudmummy X

Фото опубликовано Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Pasionată de hipism:

main-harper

De pian:

Harper-Beckham-plays-the-piano

Și de balet:

Screen-Shot-2015-12-02-at-17.15.33-630x473

Pe lângă asta, fata mai este atrasă și de fotbal – slăbiciunea tatălui său:

r

Foto: Instagram, fashionnstyle.commirror.co.ukreveal.co.uk

Distribuie articolul: