Meniurile gradinițelor din sectoarele Buiucani și Ciocana ale capitalei vor fi comletate cu carne de vită. Despre acest lucru anunță chiar Direcția de Sector responsabilă de învățământul preșcolar. Carnea de vită va fi introdusă în meniu imediat ce vor fi perfectate documentele necesare procedurii.

Informația a fost confirmată pentru redacția noastră de către Veronica Solomițchi, șef-interimar al Direcției Educație, Tineret și Sport Buiucani.

Veronica solomitchi„Avem o informație nouă referitor la licitația produselor alimentare organizată pentru grădinițele sectorului Buiucani. În curând meniul copiilor va fi suplinit cu carne de vită, care urmează să fie livrată în grădinițe după efectuarea procedurii de documentație. Doar două sectoare din capitală vor beneficia de această schimbare, e vorba despre Buiucani și Ciocana. Deasemenea, instituțiile preșcolare din Buiucani vor primi în curând și ardei dulci proaspeți, pentru a fi introduși în meniul copilașilor”, a precizat dna Solomițchi.

Citește și: Bonuri cu surprize la Grădinițele din Buiucani. Cum explică DETS Buiucani situația și când copiii vor primi fructe și legume proaspete

Amintim că de la începutul acestui an, la insistențele mai multor grupuri de părinți, în capitală, dar și în alte regiuni, meniurile copiilor din școli și grădinițe trec o reevaluare, fiind ajustate și suplinite cu produse proaspete și nutritive în caz de necesitate.

Distribuie articolul: