Mai multe grădinițe din Chișinău vor fi aprovizionate cu apă potabilă îmbuteliată, în urma unei companii promoționale organizate de Kaufland Moldova.

Procedura campaniei a fost una simplă, orice cumpărător care achiziționa trei sticle de apă, primea gratuit încă trei sticle identice, iar Kaufland Moldova contribuia din stocul său cu încă trei sticle de apă pentru donație. În total au fost colectați peste 50 de mii de litri de apă îmbuteliată care urmează să fie donată la 26 de grădinițe din Capitală.

Astfel, cumpărătorii au avut posibilitatea să își suplinească rezervele de apă pentru casă, dar și să contribuie la o cauză nobilă – mai multă apă bună pentru copiii din grădinițele din Chișinău.

„Ne bucurăm că oamenii care își fac cumpărăturile la magazinele Kaufland nu au rămas indiferenți apelului nostru la implicare.  A fost o provocare ca timp de patru săptămâni să reușim împreună cu clienții noștri fideli să atingem această cantitate de apă care urmează să ajungă pe mesele micuților din grădinițele din Chișinău. Prin astfel de acțiuni ne propunem să contribuim la binele comunității în care lucrăm”, a menționat Anna Katharina Scheidereiter, CSR manager Kaufland România și Republica Moldova.

Campania a fost realizată de Kaufland  în parteneriat CCF/ HHC Moldova și Primăria Municipiului Chișinău și a avut loc în perioada 13 noiembrie – 10 decembrie 2019, în magazinele Kaufland din Chișinău.