Și copiii vedetelor sunt utmăriți pe Instagram, mai ales grație popularității părinților lor. Mulți dintre ei și-au început propria carieră în industria cinematografică și actoricească, însă alții se laudă, pe această rețea, cu modul activ de viață și cu activitățile pe care le practică în timpul liber. Câteva dintre aceste conturi sunt prezentate mai jos.

Ava Elizabeth Phillippe (@avaphillippe), fiica lui Reese Witherspoon și a lui  Ryan Phillippe, are doar 15 ani și deja este populară pe Instagram. Fata est e copia în miniatură a mamei sale. Pe contul său virtual, adolescenta publică fotografii de familie, dar și din timpul său liber. 

happy mother’s day to the most wonderful woman in my life! you are everything great and more, and I am inspired, motivated, and loved by you everyday. I am so grateful to be a part of your life, and I love you so much 🙂

Ava Phillippe (@avaphillippe) MAI 

Lily-Rose Melody Depp (@lilyrose_depp), fiica Vanessei Paradis și a lui Johnny Depp, este și ea prezentă pe Instagram. Are 16 ani, dar până la această vârstă s-a filmat împreună cu tatăl său și a avut o prestație excelentă la showul Chanel Metiers d’Art. Este foarte activă, bună la învățătură și publică pe Instagram poze din timpul său liber.

Paris Michael Katherine Jackson (@thatjacksonchickk), fiica lui Deborah Jeanne Rowe și Michael Jackson, publică pe Instagram fotografii cu absolut tot ce face. Tânăra de 17 ani are și un iubit fotbalist.

Love ya bae

Фото опубликовано @thatjacksonchickk

Rocco Ritchie (@tryadum), fiul de 14 ani al Madonnei și al lui Guy Ritchie, face parte și el din rețeaua tinerilor prezenți pe Instagram. Deși nu merge prea des pe la distracții, adolescentul duce un mod de viață foarte activ, iar fotografiile pe care le publică, sunt dovezi foto. Este pasionat și de muzică. 

? Видео опубликовано moROCCO (@tryadum)

Ea este Willow Smith (@gweelos) – fiica lui Jada Pinkett Smith și Will Smith. La doar 10 ani, a devenit un copil independent, pentru că a început să apară în filme. La 14 ani, cântă și își continuă cariera actoriceacă.

<Afro AmericAnime™> / #NORTHBYNORTHEAST / MER-KA-BÆ

Фото опубликовано Willow Smith (@gweelos)

Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham), fiul mai mare al lui David și al Victoriei Beckham, este vizitat pe Instagram în special grație popularității părinților săi. Adolescentul de 16 ani are o grămadă de admiratoare. A început să se fotografieze deja pentru copertele revistelor.

Fun night with family at #DB40. Stayed up late watching the fight #maypac

Фото опубликовано Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham)

Distribuie articolul: