Am remarcat talentul Rodicăi Olișevschi cu mult înainte de noul sezon al show-ului Vocea României. Iată că ieri seară, evoluția tinerei basarabence a ieșit în emisie televizată. Glasul ei a pătruns adânc în sufletele juraților!

În descrierea sa pentru concurs, Rodica spune că are 24 de ani, este din Chișinău și muncește în calitate de contabilă:

„Visul meu este să devin faimoasă, să compun, să-mi fac auzite propriile piese și cândva poate să cânt cu James Morrison.

Cred că este un avantaj faptul că scaunele sunt întoarse, pentru că mă tem puțin de scenă încă de când eram mică. A trebuit să susțin un examen la vioară, iar când am urcat pe scenă, nu mă așteptam să am un public atât de numeros și m-am pierdut. De atunci, toată viața am luptat cu emoțiile. Și de data aceasta am emoții”, mai spunea talentata moldoveancă, înainte de evoluția sa în fața (mai bine zis spatele) juraților.

1

Rodica a pregătit piesa „Don’t Worry Be Happy”, iar vocea și alegerea sa i-a surprins pe jurați încă din primele secunde. Primul care s-a întors spre ea a fost Smiley, după care și Tudor Chirilă.

„Foarte sensibilă voce, foarte jucăușă. Felicitări, bravo”, i-a spus Loredana.

„E una din piesele mele favorite, recunosc”, a adăugat Smiley.

„Eu cred că tu ești o prezență foarte diversă în cadrul tuturor vocilor alese până acum, iar eu am nevoie, în echipa mea, de diversitate, nuanțe. Mi-ar face mare plăcere să facem echipă”, i-a spus Tudor Chirilă.

Tânăra a ales să meargă în continuare alături de Tudor.

EA.md a publicat anterior un interviu cu talentata moldoveancă:

Rodica Olișevschi: „Mi-am luat inima în dinți, chitara în mâini și am urcat pe scenă”


Foto: caputură video

Distribuie articolul: