Rodica Olișevschi, fosta concurentă de la „Vocea Romaniei”, care a evoluta în echipa lui Tudor Chirilă, s-a inscris în competiția națională Eurovision 2017 Moldova. „It's not fair” se numește piesa pe versurile Rodicăi, care prezintă un sound fresh și un refren pe care îl poți fredona de la prima ascultare.

La etapa live a preselecției naționale va interpreta piesa „It’s not fair”, compusa de ea și produsă în colaborare cu Cerkoo, producător și chitarist român, care a cântat alături de diverși artiști români, precum: Nicoleta Nucă, Mira, YankaCerkoo a compus piese alături de băieții la de Panda Music, iar recent a renunțat la chitara și a decis să facă muzică doar pentru sufletul său.

Despre prezentarea sa în cadrul concursului, artista de 24 de ani spune:

„Sunt bucuroasa ca am reușit să pregătesc o piesă pentru acest concurs. Îmi doresc foarte mult să ajung printre cei 8 finaliști și să am o prestație frumoasă”, a spus Rodica Olișevschi.

Amintim că Rodica a fost în toamna 2016 la „Vocea României”, concurs în care a ajuns până la faza duelurilor, atunci când a fost preferată de către jucați Ioana Hrisca, coechipiera basarabencei noastre.

Citește și: Contabilă și interpretă! Rodica Olișevschi a stârnit valuri de emoții pozitive la Vocea României (Video)

Audiţiile live Eurovision Moldova 2017 vor avea loc pe 21 ianuarie, când vor fi anunțate cele 14 melodii semifinaliste. Pe 25 februarie va avea loc selecția naționala Eurovision 2017, unde va fi aleasa melodia câștigătoare.

Citește un interviu cu interpreta AICI: Rodica Olișevschi: „Mi-am luat inima în dinți, chitara în mâini și am urcat pe scenă”