Povestea piesei “Dă-te-n dragostea mea” a pornit de la întâlnirea pe care Connect-R a avut-o cu idolul său, Dan Puric. De aici şi până la iubirea de Dumnezeu nu a fost decât un pas. Interpretul a citat în ultima strofă a cântecului un pasaj biblic, iar titlu este o parafrazare inspirată de aceeași carte. Connect-R a declarat într-o emisiune TV că întâlnirea cu Dan Puric i-a schimbat un pic sistemul valoric. “Mi-a spus la un moment dat: “Băi Ştefane, eşti foarte talentat, dar cumva partea aia sexuală trebuie transformată în dragoste”. Am stat şi m-am gândit foarte bine la ce mi-a spus şi am reuşit pe ultimul single să-mi expun nişte trăiri pe care nu voiam să le expun, şi anume dragostea faţă de Dumnezeu. Am reuşit pe o piesă cât se poate de comercială, cum e “Dă-te-n dragostea mea”, să spun de un Corinteni 1.13 pe ultima strofă”.

Controversata piesă își trage titlul de la spusele unui mare părinte, Cleopa, care, precum zice Connect-R, spunea “Mânca-v-ar Raiul”. “Este un jargon transformat în ceva frumos “mai dă-te-n dragostea mea”. E un titlu frumos şi nu are nimic vulgar. Ba din contră, pe strofa trei apare un Corinteni”, explică interpretul, specificând că anume acolo, în Biblie se află una dintre cele mai deosebite explicații ale iubirii.

Doctorul i-a dat 70% că va avea o fetiță

Nu mai este un secret că proaspăta iubită și soție a lui Connect-R, Misha, va deveni mamă. Viitorul tătic a declarat că căl mai probabil va avea o fetiță: “70% se spune că este fetiţă, din ce ne-a spus domnul doctor. Ne-am ataşat cumva de ideea asta şi eu, şi Mihaela. Nici ea nu s-a aşteptat să rămână însărcinată”, a adăugat artistul.

 

Interpretul român a vorbit recent și despre visul său cel mare, acela de a avea o casă la sol. “Visul meu cel mai mare e să am o casă pe pământ. Nu mă vâd decât stând în curte, citind o carte sau scriind nişte versuri şi să mă uit la fiica mea şi la fiul meu şi la soţia mea cum stau şi se joacă prin iarbă”, a spus Connect-R.

Sursa: RTV.net

Distribuie articolul: