Connect-R face parte, începând cu acest sezon, din juriul talent show-ului „Romania Danseaza”. Astfel, în timpul preselecțiilor, prin față lui s-au perindat numeroși dansatori talentați, atât din România, cât și din Republica Moldova. Pe lângă numerele extraordinare prezentate de dasatorii moldoveni, Connect-R a fost, parcă, cel mai fascinat de frumusețea fețelor din Chișinău! 

Anul acesta, preselecțiile pentru talent show-ul „Romania Danseaza”, au adus în față juriului, format din Connect-R, CRBL și Monica Petrica, dansatori extrem de talentați, nu doar de pe teritoriul României, ci și din Republică Moldova!  Pe lângă talentul incontestabil al dansatorilor de la noi ce s-au prezentat la preselecții, simpaticul Connect-R a fost de-a dreptul fascinat și de frumusețea moldovencelor de peste Prut.

„Era să-mi rup gâtul. Stânga, dreapta, întoarce-te. Toate fetele din Chișinău, că se duc să pună un bilet la loto, că se duc să facă piață, au tocuri, părul aranjat… Nu pot să nu observ, mamă-soacra, soție, e doar o apreciere și atât, dar uite ce picioare au fetele astea!”, a spus juratul „România Danseaza”, atunci când pe scena show-ului și-a făcut apariția un ansamblu din Chișinău.

CRBL a sărit în ajutorul colegului sau de juriu, și, cu acordul Monicăi, au hotărât că este momentul să facă o excursie în Moldova. Întregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: