Toate detaliile legate de nuntă au fost puse la punct? Au mai rămas doar numerele de pe mesele invitaților. După ore de dispute legate de existența lor, dar și de felul în care vor arăta și mai ales, cât vor costa, noi venim cu soluția cea mai simplă și ieftină. Acesta va fi aportul tău hand-made la decorul de nuntă. Ați reușit să plasați invitații la mese în așa fel încât să-și zâmbească cu toții politicos și rece? Foarte bine, acesta era cel mai greu de realizat lucru. Ceea ce urmează este doar o joacă. Concentrați-vă la un liniștitor proiect hand-made care va aduce pe mesele invitaților numerele acestora, realizate chiar de voi. Venim în întâmpinare cu o idee genială: moriști-evantai din hârtie pe care să puneți numerele de masă.

1. Pentru a face o astfel de floare din hârtie aveți nevoie de: foi, lipici și foarfecă. În ceea ce privește foile, puteți folosi foi simple, colorate, foi de ziar, partituri sau hărți.
2. În primul rând, pliem foaia aleasă sub formă unui evantai sau acordeon. Aici s-au folosit patru foi mari de ziar pentru floarea mea.
3. După ce am pliat foaia sub formă de evantai, o îndoim exact la jumătatea lungimii.

 

4. Se lipește foaia la îndoitură, astfel încât să formeze un sfert de floare.
5. Se repetă procesul al fiecare foaie în parte, după care se lipesc și foile unele de altele, în același fel.
6. În ultimul rând, unim prima latură cu ultima, formând astfel floarea sau roată.

Aceste decorațiuni sunt drăgălașe și se potrivesc multor ocazii. Puteți folosi ce culori doriți sau chiar hârtie de scrapbooking sau altă hârtie cu model. De asemenea, puteți adăuga la mijloc un cerculeț care să acopere imperfecțiunile de lipire sau pe care să scrieți ceva.

 

Alte utilizări ale cerculețelor:
Buchete pentru domnișoarele de onoare

Decoratul scaunelor

Sursa, Foto: Filedenunta.ro 

Distribuie articolul: