În atmosfera degajată și plină de voie bună de la Wine Bar-ului „George II” am oferit premii finalistelor concursului sponsorizat de Sancos. Câștigătoarele au primit în dar de la Sancos, una dintre cele mai prestigioase clinici estetice din oraș, proceduri care le vor spori frumusețea și sănătatea. Tatiana, câștigătoarea Premiului Mare, va beneficia de un tratament anticelulitic cu LPG în valoare de 1000 de lei.  Ea s-a arătat nespus de bucuroasă și a recunoscut: „Mi-am dorit foarte mult acest tratament anticelulitic, de altfel ca și orice fată care are grijă de frumusețea ei”.

A doua norocoasă este Ludmila. Ea se va pregăti intensiv de plajă, începând procesul de bronzare cu o ședință la solar în valoare de 300 lei, oferită de Sancos. „Chiar am nevoie de o astfel de ședință, soarele e tot mai puternic, iar un bronz bun trebuie garantat. Ședința la solar îmi va asigura o trecere lentă la soarele de vară”,  spune Ludmila.

Iuliana, câștigătoarea locului trei, va beneficia și ea de o procedură cu efect anticelulitic. SANCOS i-a oferit cititoarei noastre fidele o procedură de hidromasaj/saună.

Felicitări finalistelor, iar tuturor cititoarelor le dorim să aibă grijă de sănătatea lor și să nu uite că frumusețea trebuie întreținută!

Distribuie articolul: