Ansamblul de acordeoniști Concertino sărbătorește pe patru ianuarie zece ani de activitate artictică. Cu acest prilej, “Concertino band” va susține un concert la Sala cu Orgă, iar fanilor din toată lumea le-a  lansat provocarea unui concurs. Care sunt condițiile de participare, aflați mai jos. 

„Concertino band in the World” se numește acțiunea inițiată de cei d ela Concertino și îi vizează pe toți cei care admiră creația lor. Admiratorii sunt rugați să expedieze o fotografie cu ei și „I Love Concertino”, după exemplul celora de mai jos la adresa [email protected].

 Concertino

„De-a lungul timpului și turneelor noastre am înțeles că avem admiratori în toată lumea! Iată de ce, pentru o aniversare și mai frumoasă, ne-am bucura nespus dacă fotografia va fi făcută într-o locație, care ne va putea ajuta să recunoaștem țara în care sunteți și ne ascultați!”, au precizat membrii formației de acordeoniști.

Concursul inițiat de Concertino va face bilanțul o dată pe săptămână, iar câștigătorii vor primi în dar albumul “Colors of Music”, CD semnat “Concertino band”. Fiecare participant va primi un număr de participare printr-un mesaj privat, iar extragerea numărului câștigător se va face prin site-ul random.org. Primele imagini au și apărut deja…

Pisica cu Concertino

Distribuie articolul: