PentruEA.md și Moldcell Unplugged te invită la un concert extraordinar în ajunul Zilei Internaționale a Femeilor. Dacă nu ai reuşit să cumperi un cadou de 8 Martie PentruEA – iubită, soră, prietenă, mamă… noi îți oferim o surpriză minunată – două invitaţii la concert.

Hai în primăvară cu Moldcell Unplugged și fii gata să trăiești o experiență live de excepție pe 7 martie, în incinta Leogrand Convention Center, începând cu ora 20:00. Vom întâmpina primăvara împreună cu Geta Burlacu, Yolka Flyman și Valeria Stoica, ale căror voci extraordinare vor fi acompaniate instrumental de trupa Angry Band.

Pentru a câștiga două invitații la acest concert trebuie să faci:

1. Share imaginii de concurs de pe Facebook PentruEA.md

2. Like paginii PentruEa.md

 

Ediţia curentă  este dedicată femeilor moderne, talentate, pline de viață și dragoste. Anume din acest motiv sunt invitați și bărbații – ca să admire femeile în toate manifestările lor cele mai frumoase. Moldcell Unplugged recomandă: cumpără două bilete (pentru cele mai dragi două femei) şi primeşte-l pe al treilea CADOU pentru tine! Al treilea bilet se va oferi in momentul in care schimbi codul din mesaj pe bilete. Vezi AICI cum poți cumpăra mai multe bilete la concert.

Distribuie articolul: