Revista noastră te provoacă la un concurs prin care poți beneficia de două bilete la Moldova Fall Fashion Walk 2013 – Din Inimă. Trebuie doar să respecți doi pași foarte simpli, iar la sfârșitul perioadei de concurs poți fi chiar tu cea care vei admira marele defileu al brandurilor autohtone. PentruEA îți oferă două invitații gratuite la Moldova Fall Fashion Walk 2013. pentru a intra în concurs trebuie să dai un LIKE la pagina noastră de Facebook, PentruEa.md și să faci SHARE la această imagine cu mesajul: „Merg la “Din Inimă” cu PentruEa”

Participă și ai șansa sa fii și tu prezentă la cel mai tare fashion show al momentului alături de invitați speciali din țară. Câștigătorul celor două invitații va fi selectat aleatoriu vineri, 13 Septembrie, după orele 14:00.

Din Inimă – Moldova Fall Fashion Walk 2013 este un show al celor mai cunoscute branduri moldoveneşti, aduse în scenă de femei și bărbați celebri, de afaceri şi din domeniul politic, care vor urca pe podium alături de membrele Clubului Internaţional al Femeilor din Moldova (CIFM). Acest eveniment caritabil este organizat de CIFM în parteneriat cu Asociația APIUS, cu suportul Proiectului USAID CEED II. Evenimentul face parte din campania “Din ♥ branduri de Moldova”, susținută de USAID și întreprinderile moldovenești din industria ușoară. Scopul campaniei este de a promova brandurile autohtone de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

La eveniment vor participa cele mai tari 24 de branduri autohtone și vei putea admira 200 ținute fashion! Există și un dress code pentru participanți: Made in Moldova. Moldova Fall Fashion Walk 2013 se va desfășura pe 15 septembrie, începând cu ora 17:00 la Leogrand Hotel & Convention Center.