Organizatorii festivalului IA Mania, care se va desfășura pe 21 iunie ne provoacă la un nou concurs. De data aceasta fotografii sunt cei vizați! Aceștia sunt îndemnați să scoată din arhivele lor cea mai frumoasă poză folc pe care au făcut-o vreodată și să o înscrie în concurs până la data de 15 aprilie. Fotografia trebuie încărcată pe profilul personal de pe fb și însoțită de #klumea #iamania2014 #folcfoto.  

Premiul mare pentru cea mai inspirată fotografie cu tematică folc este unul pe măsură: o cămașă tradițională bărbătească, oferită de Atelierul de Haine din România, care va fi prezent la evenimentul organizat de Klumea.

 Folc Foto

Nata Albot, animatorul principal al acestui eveniment a declarat pentru revista noastră: “Ne dorim ca IA Mania să susțină și să încurajeze nu doar tinerii designeri vestimentari, dar și talente din domeniul artelor vizuale. Cum în Moldova breasla fotografilor este în floare, ne-am bucura dacă fiecare dintre cei vizați va scoate din arhiva sa cea mai frumoasă fotografie inspirată de tradiții. Cine dacă nu fotografii moldoveni ar putea să ne ofere cele mai frumoase momente suprinse la evenimente, sărbători și nunți etno.”

Ie bărbătească

Pentru completare, în curând Klumea va iniția și un concurs dedicat designerilor graficieni. Misiunea acestora va fi să creeze sticker-ul IA Mania. Iar cea mai inspirată lucrare va deveni sticker-ul oficial al evenimentului.

Distribuie articolul: