Ludmila Bălan scoate periodic din arhiva sa de acum circa 20 de ani înregistrări care, pentru mulți dintre noi, sunt amintiri, povești, copilărie și toate frumusețile ei laolaltă. Mai nou, fosta prezentatoare TV a publicat câteva imagini cu un băiețel de vreo 5-6 anișori, care, spune ea, acum este o mare vedetă la noi în țară. Marea provocare pe care a lansat-o Tanti Ludmila este să ghicim CINE se ascunde în imagini!?

baietel

Tanti Ludmila

„Atenție! Concurs! Cine recunoaște vedeta?! Așa arăta o vedetă de la noi în 1991! Am fost șocată, când am găsit în arhiva mea aceasta emisiune și mi-am dat seama că acest băiețel, frumușel și talentat, astăzi este o mare vedetă! Cine-mi va spune cum îl cheamă, va avea o surpriză chiar de la el! Răspunsul îl veți afla marți (20 ianuarie), la emisiunea „Veranda”, unde voi fi invitata lui Andrei Porubin și mă voi întâlni cu acest băiețel, pe care nu l-am văzut aproape 25 de ani!”, a scris Ludmila Bălan pe contul său de Facebook.

baiat tanti Ludmila

vedeta

Poate vă amintiți de această emisiune, poate recunoașteți artistul care apare în aceste fotografii… Știți despre cine ar fi vorba?

Foto: Facebook.com