Frumusețea femeilor nu poate trece neobservată, iar când aceasta se îmbină cu talentul, atunci ELE sunt numai demne de admirație! Republica Moldova are privilegiul de a se bucura de acest statut, de a avea femei frumoase și deștepte. Dacă te numeri printre ele, nu rata șansa de a te afirma!

Spunem start preselecție!

Sunt invitate cele mai frumoase tinere din țară, care vor participa la „Miss Tourism Beauty 2018”, eveniment deosebit organizat în premieră în Republica Moldova!

Scopul concursului este de a susține frumusețea autentică a Republicii Moldova, întruchipată în tinerele talente, care urmează să reprezinte țara la concursuri și expoziții internaționale în domeniul turismului.

Promovarea turismului în Republica Moldova este cel mai important obiectiv vizat prin prisma Concursului. În cadrul Concursului, participantele vor fi implicate în diverse activități, prin care vor susține dezvoltarea turismului în Republica Moldova, oferind valoare patrimoniului țării.

În cadrul competiției participantele vor merge în Odessa, București, Iași și în alte orașe, unde vor avea ocazia să beneficieze de sesiuni foto.

Participantele care vor concura în cadrul concursului vor începe pregătirile, și vor fi antrenate de specialiști în domeniu: coregrafi, coafori, stiliști, machiori si regizori. Fetele vor beneficia de lecţii (atitudine și felul de a te prezenta pe scenă, traininguri de artă oratorică), antrenamente de sport gratuite, sesiuni foto, călătorii, promo-spot-uri, vor fi implicate în acțiuni de caritate și se vor prezenta la emisiuni TV.

Pentru a participa la Casting, candidatele trebuie sa îndeplineasca următoarele condiții:

  • Vârsta cuprinsă între 16 și 28 de ani;
  • Înăltimea de la 1,65 m.

Este important de menționat că candidatele nu trebuie să aibă tangențe cu domeniul turismului. La Casting poate participa orice domnișoară, indiferent de domeniul său de activitate.

Fetele vor fi selectate ținînd cont de unele criterii de selecție, cum ar fi: individualitatea personalității, inteligența, calitățile fotogenice ale candidatelor și frumusetea naturală a fetelor.

Citește și: În Columbia s-a desfășurat un concurs de frumusețe pentru femeile ce dețin un aspect mai neobișnuit

Cele 20 de participante selectate în urma Castingului vor participa la concursul final ”Miss Tourism Beauty Moldova 2018″,  iar câștigătoarea va reprezenta Moldova la un Concurs Internațional de Frumusețe.

Probele desfășurate vor include:

  • Prezentarea;
  • Proba de defilare în costumul de baie;
  • Proba în care participantele își vor demonstra talentele;
  • Proba de defilare în rochii de seară în stil național.

Completează formularul de pe pagina oficială a site-ului: Miss Tourism Beauty Moldova.

Te așteptăm la casting la data de 17.02.2018, ora 14:00, Aula, Bloc A, ASEM.

Pentru mai multe detalii, apelează la numărul de telefon 069804824 sau 069626505.