În 2009, a fost lansat portalul WiwiBloggs.com  – un site de predicții și prognoze referitoare la Eurovision, ”un site cu atitudine, cel mai succes site din lume” de acest fel, cum se mai autoproclamă. WiwiBloggs.com realizează un clasament al celor mai frumoase femei, din câte vor evolua, la începutul lunii mai, în cadrul celui mai important concurs de muzică din Europa. Vrei să vezi pe ce loc se poziționează, deocamdată, Cristina Scarlat? Urmărește rezultatele preliminare.

Potrivit sursei, în luna martie, în vizorul Wiwi s-au poziționat 17 de aspirante la titlul de Top Model Eurovision, care au fost votate de către internauți.

Potrivit rezultatelor preliminare, în top 3 cele mai frumoase femei de la Eurovision se poziționează:

1. Maria Yaremchuk , din Ucraina, cu 6070 de voturi;

2. Paula Seling, din România, cu 3770 de voturi;

3. Kasey Smith, din Irlanda, cu 1424 de voturi.

Reprezentanta Republicii Moldova, Cristina Scarlat, se poziționează, în acest moment, pe locul 8, adică în partea de sus a clasamentului, acumulând 568 de voturi din partea internauților.

Pe de altă parte, WiwiBloggs.com a desemnat 9 interprete care ies din competiția Next Top Model Eurovision. Acestea vin din Portugalia, San Marino, Albania, Slovenia, Macedonia, Germania, Malta, Georgia și Lituania.

Menționăm că aceste rezultate sunt obținute din numărul voturilor internauților reali, care pot vota AICI pentru favorita în Top Model Eurovision.

În viziunea autorilor blogului, ”a fi frumoasă nu înseamnă să ai un corp cu oase proeminente, ci să dai dovadă de zâmbet fermecător, inteligență și capacitate de a răspunde la întrebările, pe alocuri ridicole, ale bloggerilor.”

Distribuie articolul: