Nimeni nu a uitat reacția spectatorilor ruși ai Eurovisionului, după victoria de anul trecut a lui Neuwirth, alias Conchita Wurst. La un an distanță, aflăm că Wurst este abordată altfel în mediile rusești. Polina Gagarina, reprezentanta din acest an a Rusiei la ESC, și-a arătat admirația față de Conchita, iar la sfârșitul lunii mai, va fi gazda acesteia la Moscova!

„Cea mai celebră femeie cu barbă va sosi în capitala Federației Ruse. La Moscova va avea loc întâlnirea dintre Conchita Wurst și Polina Gagarina – pretendenta la titlul de câștigătoare. Invitați în special pentru a se întâlni cu Conchita, la Moscova vor sosi și reprezentanți din Belarus, Israel și Australia. Femeia cu barbă intenționează să realizeze un Master-Class”, scrie publicația rusă u-f.ru.

Potrivit vistanews.ru, scopul vizitei Conchitei Wurst la Moscova este o conferință de presă legată de competiția muzicală care se va desfășura începând cu 19 mai la Viena. În calitatea sa de învingătoare a ediției precedente a competiției muzicale, Conchita își va împărtăși experiența pe care a acumulat-o în timpul concursului.

„Sunt foarte bucuroasă că voi putea să-mi cunosc colegii de la Eurovision la Moscova, până ca acest concurs să înceapă. Întâlnirea noastră va avea loc pe 24 aprilie, la gala-concertului dedicat ESC. Sper că vor rămâne cu cele mai plăcute impresii despre Rusia”, a decarat Gagarina, într-un interviu pentru presa rusă. Din spusele sale, Polina nu așteaptă să primească sfaturi foarte importante de la acest guru al muzicii europene, pentru că „ deja își canalizează toate eforturile în pregătirea pentru concurs”, după cum scrie 24smi.org.

„Acum, mă dedic în totalitate pentru pregătirilor pentru Eurovision 2015. Vreau să mă pregătesc cât se poate de bine, pentru a le oferi oamenilor o prezentare demnă. Piesa mea, „A Million Voices”, este ca un mesager care ne amintește că trebuie să ne auzim milioanele de voci; ele trebuie să răsune în unison”, mai spune rusoaica.

Vedeta austriacă nu va veni la Moscova cu mâinile goale, însă deocamdată, a refuzat să ofere detalii despre acest subiect.

Amintim că Polina Gagarina va evolua la ESC în cadrul primei semifinale, care va avea loc la 19 mai. Piesa concurentei va fi a 12-a la număr în seara concursului. Finala celei mai importante competiții europene de muzică se va desfășura la 23 mai.

foto: Facebook

foto: Facebook