Thomas Neuwirth, alias Conchita Wurst, învingătoarea din acest an a concursului Eurovision Song Contest, va cânta, în curând, pe aceeași scenă cu Lady Gaga. În ce context va avea loc evoluția austriacei, aflați în continuare.

După ce a luat trofeul de la cel mai important concurs de muzică din Europa, interpreta Conchita Wurst (oficial la genul feminin, în presa internațională), a fost invitată de Lady Gaga să cânte la deschiderea turneului ”artRAVE: The ARTPOP Ball Tour”.

Extravaganta Lady Gaga este recunoscută pentru aparițiile sale  neobișnuite, dar și pentru militarea sa în favoarea drepturilor persoanelor LGBT.

Lady Gaga a salutat victoria Conchitei, după anunțarea rezultatelor din finala concursului:

”Felicitări pentru învingătoarea Eurovisionului, Conchita Wurst. Ne-a omorât cu vocea ei frumoasă și cu mesajul său de libertate și egalitate”, scria Lady Gaga, la începutul acestei luni, pe contul său de Twitter.

Atunci, mai mult interpreți au felicitat-o pe Conchita cu ocazia victoriei sale în concurs. Printre aceștia s-au numărat: Elton John, Cher, Robbie Williams.

Turneul ”artRAVE: The ARTPOP Ball Tour” va demara la 16 septembrie, în Turcia. Potrivit presei străine, însă, Lady Gaga ar risca să rămână fără atenție, odată ce Conchita i-ar deschide turneul.

Parteneriatul celor două, totuși, ar fi unul de lungă durată. Lady Gaga și Conchita Wurst urmând să realizeze chiar și o producție comună.

Lady Gaga va merge cu un concert și în Austria, țara de baștină a Conchitei Wurst.

Foto: news.mtv.it, eurovision.tv

Distribuie articolul: