După semfinala din 8 mai, a concursului muzical Eurovision Song Contest, reprezentanta Austriei – Conchita Wurst, a intrat în topul interpreților care au cele mai mari șanse ca să câștige victoria. Conchtia a mărturisit, în schimb, că nu-și rade barda. Din ce motiv, aflați în continuare.

La conferința de presă, susținută după semifinala din 8 mai, Conchita Wurst a declarat că nu-și rade barba, nici măcar de dragul victoriei la Eurovision:

Nu vreau să devin femeie. Am creat această imagine și pot declara în fața tuturor: niciodată și în niciun caz nu-mi voi rade barba. Poate că mai târziu, dar numai nu acum. Aceasta e decizia mea”, a declarat reprezentanta Austriei.

Pentru a o felicita pe Conchita pentru prestația sa, la conferința de presă a sosit și cea mai bătrână participantă la Eurovision – Ella Kastner. Luând-o pe interpretă de mână, Ella i-a dorit mult succes și i-a dăruit un suvenir sub formă de purceluș.

În 2009, Ella Kastner a presimțit victoria norvegianului Aleksandr Rybak, iar în 2012 – a interpretei suedeze Loreen.

Amintim că în a doua semifinală, au ieșit învingătoare, pe lângă Austria, și țările: Elveția, Slovenia, Polonia, România, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus și Finlanda.

Astăzi, începând cu ora 22.00, vom putea urmări, în direct, finala Eurovision Song Contest, care se desfășoară la Copenhaga, Danemarca.

Foto: www.eurovision.de, super.ru, trm.md, www.sueddeutsche.de, www.telegraph.co.uk

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: