La 5 ani după ce a câștigat Concursul Muzical Eurovision, Conchita Wurst arată diferit de cum ne-am obișnuit. Aceasta a trecut prin multe transformări de look, iar ultima este una neașteptată.

Pe cântăreața Conchita Wurst o cunoaștem de la Eurovision 2014, atunci când a devenit câștigătoarea concursului muzical, cucerind europenii cu piesa „Rise like a Phoenix”.

 Deși prin părțile noastre, rareori mai auzim câte ceva despre ea, aceasta a rămas în lumina reflectoarelor la ea în țară, unde concertează și își construiește o carieră de succes în televiziune și modeling, devenind între timp și trendsetter (n.r. persoană care dictează moda).

Fiind o persoană care dorește să rămână pe „valul popularității”, aceasta continuă să epateze cu look-urile extravagante și schimbări de look drastice pentru care optează destul de des.

După ce a avut părul lung, mediu, scurt, blond, brunet și roșcat, Conchita Wurst a decis că a venit timpul să se radă pe cap. Astfel, chiar dacă a renunțat în totalitate la părul de pe cap, dar nu și la barba deasă și desigur nici la machiaj, vedeta austriacă continuă să sclipească în ținute rafinate și feminine care, să recunoaștem, stau ca turnate pe ea.

Iată cum arăta „Femeia cu barbă” înainte:

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Cântăreața Conchita Wurst a anunțat că este HIV-pozitivă