În seara zilei de ieri, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2014, Cristina Scarlat, a participat, alături de alți concurenți ai săi la Ceremonia de Inaugurare Oficială a Concursului European de cântec Eurovision Song Contest 2014. Alături de Cristina au pozat reprezentanții mai multor state, printre care și Conchita Wurst, reprezentanta Austriei. Iată ce declară artista noastră despre colega din Viena.

Scarlat si Wurst

Camerele au fost cu ochii pe reprezentanta țării noastre și femeia cu barbă. Se pare că austriaca a încurajat-o pe Crsitina, dorindu-i mult succes în prima semifinală, când va evolua cu piesa „Wild Soul”. De cealaltă parte, Conchita Wurst va interpreta piesa „Rise Like a Phoenix” în ziua a doua de concurs, adică pe 8 mai.

Cristina și Conchita

Despre Conchita Wurst, Cristina Scarlat a declarat într-un interviu pentru ApropoMagazin: „Din experienţa pe care am reuşit s-o adun până acum la Eurovision, de una sunt sigură: impresiile sunt amăgitoare, iar acest concurs este imprevizibil. E melodie relativ bună, poate deveni superbă prin emoţiile transmise în scenă, show ori imagine scenică. Cu toată sinceritatea, pot spune că ascultând-o live pe reprezentanta Austriei, mi s-a făcut pielea de găină. Are o piesă superbă, o voce dramatică şi o prezenţă scenică ce te face să uiţi de orice aparenţe fizice”.

“Pentru mine, lucrul cel mai special și onorant este că Austria a demonstrat toleranță și m-a acceptat. Sunt foarte fericit pentru acest lucru. Am fost delegat să fiu vocea Austriei și acest lucru într-adevăr mă face foarte mândru. Eu sunt pentru o societate fără ură și discriminare. Dacă eu sunt sincer, cred că toți concurenții ar trebui să fie la fel, pentru că ne unim într-un proiect fără prejudecăți, astfel încât nici concurenții nu ar trebui să aibă prejudecăți”, a declarat Conchita într-un interviu pentru eurovision.tv.

Conchita Wurst

Așa cum a promis, Cristina a etalat o rochie din dantelă albă cu căptușeală roz, cusută special pentru acest eveniment de designerul autohton Jana Berezovscaia.

Rochie Cristina

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: