Vineri, 21 martie în club Tesla Sound Room la orele 21:00 va avea loc un concert live “Carla’s Dreams feat. Dara”. Organizatorul acestui concert este compania iTicket care împlinește un an de activitate. 

Carla’s Dreams este un proiect muzical fondat în Republica Moldova în anul 2012 . Trupa este creată dintr-un grup de vocalist anonim care interpreteaza melodii atât în română, rusă cât și engleză.
Compania iTicket invită toti iubitorii de muzică  Hip hop, jazz, rock și pop la un concert inedit vineri, 21 martie la orele 21:00 in club Tesla Sound Room, str Uzinelor 11.

Dara

Atât Carla’s Dreams cât și Dara vor fi alaturi de fanii lor în această zi și împreună vom sărbători un an de iTicket.

Numărul biletelor este limitat și acestea pot fi procurate doar prin intermediul site-ului iTicket.md. Detalii despre eveniment pe : www.iticket.md

Amintim că proiectul Carla’s Dreams a ajuns celebru și în România, grație duetelor cu unele dintre cele mai populare voci feminine ale momentului: Inna și Loredana. Chiar dacă au colaborat cu nume mari de peste Prut, dar și din industria muzicală din România, aceștia au reușit întotdeauna să își protejeze identitatea.

Distribuie articolul: