Pentru că după spectacolul din 2011 admiratorii i-au tot întrebat când e programat următorul concert, Costi Burlacu și Corina Țepeș au decis că acum au ce spune și arăta publicului. Și când puteau Cânta Dragostea mai frumos, decât în ajun de Dragobete?! 23 februarie, ora 18:00, Palatul Național găzduiește un show live, cu muzicieni de forță, coregrafie inedită, decor și efecte de lumini moderne, multe surprize și multă dragoste.

Un concert cu totul diferit decât ceea cu ce s-a obișnuit publicul de la noi, asta ne promit Costi și Corina. „L-am programat în ajun de Dragobete pentru că vrem să promovăm sărbătorile noastre naționale, populare, ca un răspuns la cele de import. Ne dorim ca admiratorii muzicii noastre să trăiască melodiile pe care le vom aduce în scenă cu adevărat. Va fi ceva diferit, am pregătit și niște surprize celor prezenți: vom apărea în ipostaze total diferite decât cele cu care v-am obișnuit într-un spectacol plin de culoare”, a declarat pentru revista PentruEA.md Costi Burlacu.

 Afis Costi Corina

Cuplu de scenă și de viață va fi acompaniat în concert de trupa Angry Band și susținuți artistic de coregrafii marca Art Studio Repede. „Am pregătit publicului și câteva surprize muzicale, vom cânta și altceva decât ceea cu ce s-a obișnuit lumea, special pentru concert am rezervat lansarea unui nou duet, dar și câteva piese solo, atât eu cât și Corina”, ne-a mai dezvăluit Costi. „Vrem să vină la concert doar admiratorii noștri, cei care ne apreciază și așteaptă mereu, să cânte împreună cu noi și să trăiască din plin orice melodie”, spune interpretul.

Amintim că ultimul concert al Duetului Costi Burlacu și Corina Țepeș s-a ținut în mai, 2011, la Palatul Național cu sala plină. Atunci artiștii au lansat și primul lor CD cu duete.

Distribuie articolul: