Orchestra Fraților Advahov și Andra în cadrul unui „Tradițional” Tour, au fost urmăriți de jumătate de milion de spectatori în LIVE-ul de pe Facebook și Youtube, dar și de alți peste 10 mii de spectatori adunați pe 1 decembrie 2019, de Ziua Națională a României, la BT Arena din Cluj.

Concertul susținut de Andra și Orchestra Fraților Advahov la Cluj a bătut recordul!

Andra a fost copleșită de emoții frumoase: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt în fața a 10.000 de persoane!”. Interpreta a devenit prima artistă din industria muzicală românească care a reușit să vândă toate biletele de la cea mai mare sală de evenimente din România.

Bucuria și exaltarea pentru această performanță unică sunt împărtășite de Vasile și Vitalie Advahov, a căror orchestră a fost aplaudată frenetic la finalul concertului zilei de 1 decembrie. „Aș vrea să fie aplauzele și mai mari pentru orchestra care este alături de mine, condusă de acești frați minunați și talentați – Vasile și Vitalie Advahov”, a spus de pe scenă Andra în timpul acestui concert extraordinar care a durat peste trei ore și în care au bătut la unison nu doar palmele, ci și inimile.

„Alături de ei este și cum te-ai duce pe ger afară, dar știi că ți-ai luat haina bună. Știu că am alături de mine niște profesioniști. Sunteți minunați!”, a mărturisit Andra despre Orchestra Fraților Advahov.

Chișinău, Londra, Craiova, București, Cluj-Napoca sunt câteva dintre destinațiile concertelor susținute de Orchestra Fraților Advahov alături de Andra în cadrul „Tradițional” Tour din acest an.