Rodica Chilianu este o tînără nevăzătoare din Criuleni, care suferă de o maladie gravă. Pentru a putea merge mai departe, Rodica are nevoie de 65 de mii de euro, bani necesari pentru câteva operații și recuperarea fetei. În susţinerea Rodicăi, pe data de 4 februarie, la Filarmonica Naţională, ora 18.00 va avea loc un concert de caritate cu evoluarea vedetelor autohtone.

Ioana Capraru, Victoria Lungu, Laurenţiu Popescu, Silvia Grigore, formaţia Catarsis, Igor Cuciuc, şi mulți alţii vor cânta pe patru februarie în susținerea Rodicăi Chilianu. Boala de care suferă din copilarie fetița a afectat coloana vertebrală şi dacă nu vor fi întreprinse măsuri urgente, ea riscă să fie ţintită la pat.

 Afis

Fiind consultată recent de un profesor din Turcia, Rodica a regăsit speranţa, că va putea păşi încrezută în viitor, pe care ea îl asociază cu o scena mare. Rodica are o voce deosebită şi a reuşit să cucerească multe inimi cu baladele sale de dragoste. Însă pentru a-și realiza visul, tânăra ambiţioasă are nevoie de susţinerea oamenilor de bună credinţă.

Conform certificatului de examinare medicală a situaţiei actuale, întocmit de medicul din Turcia, Rodica Chilianu are nevoie de o serie de intervenţii chirurgicale şi de o perioadă post-operaţională de recuperare. Suma necesară pentru tratament în clinica specializată din Turcia constituie 65 000 dolari, bani pe care mama Rodicăi nu îi are. Toate sursele adunate din acest concert vor merge în susținerea Rodicăi.