Organizaţia „Hrana Vieţii vine cu un îndemn către societate, este vorba de un concert de caritate, prin care fiecare doritor va putea dona: hăinuţe, încălţăminte, dar și bani întru ajutorarea mai multor familii aflate într-o situație dificilă.

Nu știm pe cine am putea da vina, dar cert este că aceste familii nu sunt vinovate cu nimic, poate destinul le-a jucat festa sau poate așa le-a fost norocul, cine știe? Nu mai ghicim, nu ne mai dăm cu părerile, ci încercăm să le ajutăm.

Muncesc şi depun efort pentru a-și întreține copii, pentru a le oferi un trai decent și pentru a crește din ei – Oameni. Din acest motiv, organizația „Hrana vieții”, a decis să ajute câteva familii în care oamenii sunt decenți și onești, dar au venituri foarte mici și nu pot să-și permită să le ofere odraslelor lor haine, rechizite, haine etc. de care au nevoie. Acum este timpul să acționezi, să ajuți și să dăruiești.

Interpreții noştri autohtoni,  vor cânta muzică bună și vor demonstra că binele întotdeauna învinge, prin intermediul unui concert de caritate, care are ca scop, colectarea bunurilor materiale, dar și financiare pentru cei aflați în impas.

Programul concerul va include cântăreții:

* Indian Cultural Music – vor veni cu tobe, instrumente ingenioase şi piese tocmai din India;

* Valea Norilor – tinerii care au cucerit inima cu muzica lor;

* Katy Rain împreună cu Rodica Chilianu, fata care din nefericere şi-a pierdut vederea, dar știe să cânte din suflet;

* Irina Chitoroagă – participanta care a impresionat la selecţia Eurovision Moldova;

Venim cu un îndemn: să adunaţi lucrurile copiilor dvs, care sunt în stare bună, care pot fi purtate, căci aceşti copii merită şi ei să se bucure de câte ceva în această viață. Așadar, dacă vom colecta haine atunci să știți că ar fi bine să fie pentru băieți – de la 6 la 15 ani, iar pentru fete – de la 3 la 12 ani. De asemenea, avem nevoie de haine pentru tinere care au vârsta între 18 ani și de 25 ani.

Vă invităm să petrecem o seară cu multă muzică de calitate în localul 513, duminică, la data de 26 aprilie, ora 17:00. P.S. Veniți să vedeți acești copii, să vă convingeți că sunt frumoși și talentați, iar în dar veți primi câte o pungă cu dulciuri handmade. Dar din dar se face rai cu Help.Life.Family!

Distribuie articolul: