Astăzi a avut loc concertul de caritate pentru Daniel Badan, băiețelul de doi ani bolnav de inimă, despre care am scris anterior. continuă să sensibilizeze oamenii. Evenimentul s-a desfăşurat la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, unde au participat mai mulți interpreți autohtoni și persoane influente din domeniul afacerilor. În cadrul concertului de caritate s-au adunat circa 140.000 de lei, transmite UNIMEDIA. Ideea organizării unui concert caritabil a venit din partea interpretei Victoria Lungu, care a decis să ajute tânăra familie. „Daniel este un băiețel ager și optimist. Alexandra Badan, mămica băiețelului, este o fire extrem de puternică și curajoasă și am vrut să îi ajutăm. Să îi ajute Dumnezeu. Noi nu ne vom opri acum, vom continua să organizăm concerte prin toată Moldova”, a subliniat interpreta.

La eveniment a fost prezent și omul de afaceri, Renato Usatîi, care a donat familiei Badan 100.000 de lei. „Daniel are o mamă excelentă. A luptat în continuu pentru viața copilului său, este o mamă adevărată. Părinții mei sunt profesori și m-au învățat că atunci când poți să ajuți pe cineva – trebuie să o faci. Donez 100.000 de lei pentru Daniel”, a precizat Usatîi.

Mama băiețelului a rămas impresionată de gestul celor prezenți în sală, închinându-se în fața tuturor celor care i-au fost alături. „Mulțumesc din suflet că ați fost alături de noi, că l-ați îndrăgit pe Daniel. Promit să îl cresc mare, sănătos și din gura lui veți auzi doar mulțumiri. Dumnezeu de sus să vă întoarcă bunătatea înzecit”, a spus tânăra mamă.

Consilierul lui Marian Lupu, Andrian Buligari, și fiul lui Valeriu Streleț, Alexandru, au urcat pe scenă pentru a încuraja familia Badan. Cei doi au donat plicuri cu bani din partea politicienilor.

Sursa:UNIMEDIA