Mai multe nume din estrada națională, dar și cunoscuți interpreți de peste hotare își unesc forțele într-un show de excepție la Filarmonica națională, pe 17 martie. Surprizele primăverii au și un scop caritabil.

„Vin Surprizele Primaverii” – astfel ne anunță regizoarea și producătorul spectacolului, Aliona Duminică. Spectacolul dedicat acestui anotimp este intitulat sugestiv „Dar eu continui să te iubesc”, după un șlagăr al invitatului special – o voce excepțională – George Rotaru (România). O altă invitată specială este Korina Arvinte-Spanos, artistă din Grecia.

În concert vor mai evolua: Formația „Catharsis”, Cristina Scarlat, Natalia Duminica, Lenuța Gheorghiță, Kătălina Rusu, Mariana Mihailă, Garry Cozma, Vlada Kraevski , Art-Studio „Repede”, Ansamblul „Orient Dance”, Studioul „Lollipops” și alții.

În cadrul spectacolului va avea loc o Tombolă de caritate, iar Premiul mare este O vacanță pentru 2 persoane. „Dar eu continui să te iubesc” are loc în sala mare a Filarmonicii Naționale, pe data de 17 Martie, la ora 17:00. 

Informații: 079-505-138; 022 -222- 734.