Din păcate, nu toți copiii au șansa de a petrece Ziua Copiilor acasă, împreună cu părinții, rudele sau prietenii lor. Un grup de voluntari, însă, a adus zâmbetul pe fețele copiilor internați pentru tratament la Institutului Oncologic din Chișinău, organizând pe teritoriul acestuia un mic eveniment colorat.

Mascote, baloane colorate și din săpun, clovn și actori pe picioroange, le-au făcut ziua un pic mai frumoasă, picilor internați la spital.

Foto: Facebook / Ludmila Chistruga

Cu prilejul sărbătorii de 1 iunie, alături de un grup de voluntari conduși de renumitul Doctor Clovn (Veaceslav Iacovlev) în scuarul din fața spitalului a fost organizat tradiționalul concert dedicat în exclusivitate copiilor care la moment sunt internați în Institutul Oncologic pentru tratamente, în condiții de siguranță, cu respectarea măsurilor de precauție necesare.

Copiii au avut posibilitatea de a viziona de la geamurile saloanelor numele impresionante de acrobație și magie, s-au distrat alături de păpuși gigante și au dansat pe ritmuri muzicale! Le dorim tuturor copiilor multă sănătate, bucurii, zâmbete și clipe fericite, iar celor care la moment se confruntă cu boala – însănătoșire cât mai grabnică și întoarcerea la familii și prieteni!

Sursa: Facebook / Institutul Oncologic Moldova