Despre faptul că fratele lui Katy Rain este un reputat compozitor pentru vedetele din străinătate, știam și anterior. Ne-a luat însă prin surprindere decizia lui Andrei Tostogan de a se lansa cu nume de artist în România. Ieri, a fost prezentată prima piesă marca TOSTOGAN - „Maia”, însoțită de un videoclip filmat în România și Irlanda.

După ce a produs numeroase piese ce au cucerit topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan și a colaborat cu artiști din România, Andrei Tostogan lansează piesa – „Maia” în calitate de artist.

„Piesa are un mesaj în care cu toții putem să ne regasim, la un moment dat, și anume regretul ireversibilității iubirii pierdute, idee așezată pe un instrumental cu elemente de deephouse”, declară artistul.

Producător, compozitor și artist, Tostogan face parte din echipa TamTam Studio.

Single-ul „Maia” este compus de către Andrei Tostogan, iar textul e scris de celebrul Calin Goia- solistul trupei Voltaj.

Videoclipul a fost filmat în Irlanda și Romania și este regizat de către „Spoială Brothers”, o echipă de producție video profesionistă de la noi.

Foto: captură video

Distribuie articolul: