Multe proiecte au fost organizate pentru a lua în derâdere practicile vicioase ale oamenilor, pe internet, iar Dana Herlihy este unul dintre oamenii creativi care a pus umărul pentru aceasta. Femeia a decis să realizeze un proiect prin care să ironizeze comportamentul femeilor contemporane de pe Instagram și a făcut acest lucru cu ajutorul unui schelet!

Managerul de 30 de ani Dana Herlihy a realizat unul dintre cele mai hazlii account-uri de Instagram de pe internet, dedicat unui schelet pe care femeia, împreună cu colegii săi, l-au folosit pentru a decora oficiul în prag de Halloween. Totul a pornit de la o glumă lansată în oficiu, care a crescut într-un adevărat fenomen pe internet. 

La câteva luni de la prima postare, scheletul pe nume Skellie „continuă” să posteze fotografii personale. Pe acest cont, apar exclusiv fotografii realizate în viața de zi cu zi a scheletului – mod de viață care amintește foarte mult de cel al femeii moderne, care nu renunță pentru nimic în lume la Instagram. 

Până în prezent, cel mai semnificativ eveniment din „viața” lui Skellie s-a dovedit a fi vizitarea lui Santa Claus. Actualmente, contul de Instagram al scheletului Skellie a adunat mai bine de 184 000 de persoane care îi urmăresc postările, iar numărul de urmăritori continuă să crească. 

Femeia de 30 de ani mărturisește că ia inspirația din viața de zi cu zi și de la colegii care îi sugerează ce fotografii să mai realizeze în compania lui Skellie. Scheletul a adunat, pe lângă fani virtuali, și internauți care găsesc drept respingător proiectul foto de pe Instagram, în care e implicată Skellie.

O fi fiind un prototip al femeii actuale, care nu se descurcă fără Instagram, distracții și selfie-uri?

„Secretul frumuseții: masca organică din papaya și castravete.”

„Cina de Crăciun! Mâncarea sănătoasă mai poate aștepta!”

„După jumătate de oră de antrenament, nu mai am nicio putere!”

„Mă plimb prin pădure și mă simt o adevărată prințesă cu florile pe cap și cu haina mea din blană artificială!”

„Zăpadă pe Instagram!”

„Selfie cu mine la serviciu!”

„Trăiască shoppingul!”

„Vă salut din bar, de la petrecerea dedicată Crăciunului!”

„Înger din zăpadă!”

„Mor de râs atunci când văd fotografia mea cu Santa!”

„Iubesc să merg la sushi, la fel ca și toate fetele…”

La film!

„Băieți, nu vă îngrijorați, pregătirile nu-mi iau prea mult timp!”

„Când te retragi într-un colțișor călduros și intim…”

Foto: instagram.com

Distribuie articolul: