Se întâmplă să aflăm în fiecare an cum arată clasamentul companiilor care se mândresc cu cele mai atrăgătoare însoțitoare de bord din lume. În 2015, un asemenea top a fost realizat de către redacția BS Aeronautics. Potrivit acesteia, compania aeriană cu cele ai atrăgătoare stewardese este Air France. Cine urmează în acest clasament, vedeți mai jos.

Însoțitoarele de bord ale companiei Air France se află în fruntea clasamentului celor mai atrăgătoare stewardese. În top 3, au fost introduse de asemenea și Singapore Airlines (locul II), după care, rusoaicele de la Aeroflot (III).

Ratingul a fost realizat fără a folosi un anumit criteriu, ci doar conform preferințelor redacției BS Aeronautics. Experții au analizat, pe lângă frumusețea fizică, și eleganța cu care acestea se impun în uniforme, la bordul navelor. Câștigătoarele, stewardesele de la  Air France, au fost apreciate pentru faptul că au înfățișare de model, forme atrăgătoare și uniforme elegante, create de către renumitul designer francez Christian Lacroix.

Topul celor 10 companii aeriene cu cele mai atrăgătoare stewardese arată așa:

1. Air France (Franța);

foto: images.frompo.com

foto: images.frompo.com

2. Singapore Airlines (Singapore);

foto: news.asiaone.com

foto: news.asiaone.com

3. «Аэрофлот» (Federația Rusă);

foto: skyscrapercity.com

foto: skyscrapercity.com

4. Kingfisher Airlines (India);

foto: worldscrews.blogspot.com

foto: worldscrews.blogspot.com

5. Cathay Pacific (Hong Kong);

foto: cathaypacific.com

foto: cathaypacific.com

6. Emirates (Dubai);

foto: battleofthebites.com

foto: battleofthebites.com

7. Air Asia (Malaezia);

foto: flygosh.com

foto: flygosh.com

8. Lufthansa (Germania);

foto: blackdiscountcenter.com

foto: blackdiscountcenter.com

9. Thai Airways International (Thaianda);

foto: worldscrews.blogspot.com

foto: worldscrews.blogspot.com

10. Virgin Atlantic (Marea Britanie).

foto: news.prijm.com

foto: news.prijm.com

În 2014, „Virgin Atlantic Airways Limited” a fost aleasă drept compania cu cele mai sexy ținute, pe care le-a conceput Vivienne Westwood. Penteu cucerioarea colecție, Vivienne a utilizat motive împrumutate din croielile franțuzești ale anilor ’40 ai secolului trecut și vor fi recreate pentru cei 7500 de însoțitori de bord ai companiei.

Pentru stewardese, Vivienne a conceput sacouri cu gulerul înalt, fuste-creion și pantofi cu toc înalt. Pentru stewarzi, au fost concepute costume bordeaux închis, din trei piese, cravate de culoarea vinului roșu și pantofi Oxford. Compania Virgin Atlantic Airways Limited se simte onorată că designerul de 73 de ani, Vivienne Westwood, încă mai concepe modele de costume pentru angajații săi. Pentru această companie, Vivienne a conceput 21 de articole vestimentare, care vor fi oferite angajaților începând cu 1 septembrie.

Cu toate acestea, în topul din 2015, realizat de către BS Aeronautics, stewardesele companiei avia britanice nu se află decât pe locul al zecelea.

Sursa: bsaeronautics.com

Distribuie articolul: