După ce au participat în alte două ediții, băieții de la Comedy Zebra Show au revenit pe scena iUmor pentru a treia „dublă”. Fiind cunoscuți deja peste Prut, aceștia au fost întâmpinați cu aplauze și aprecieri și chiar din primele momente de prezentare, nu s-au lăsat de glume.

„Viața noastră s-a schimbat brusc după prima ediție. Revenind la Chișinău, ne-au întâlnit sute de oameni, dar care sute… zeci de oameni ne-au întâlnit. Vorbesc de rude și părinți”, a glumit unul dintre membrii trupei umoristice.

capture-20170320-101141

Chiar dacă evoluția lor a început cu „scârț”, așa cum a afirmat unul dintre jurați, băieții au reușit, într-un final să demonstreze cât sunt de buni la capitolul… umor. Au făcut juriul, dar și publicul să râdă cu lacrimi, iar părerile pozitive nu au avut cum să lipsească:

„Nu ai cum să nu-i recunoști, pentru că sunt mulți, sunt îmbrăcați foarte bine și au atitudinea foarte profi. A fost destul de lung numărul și nu am simțit. E un mare plus. Au fost buni, cu energie. Au ales și foarte bine muzica”, a spus Delia.

„Sau sunt binedispus sau voi chiar ați evoluat. Este pentru prima dată când ma uit sută la sută cu mare plăcere la voi”, a adăugat Cheloo.

capture-20170320-101230

Totuși, cel care le-a oferit un NU basarabenilor a fost Mihai Bendeac. Acesta a avut și o explicație:

„Mă declar cel mai mare fan al trupei Comedy Zebra Show, pe care eu o consider cea mai bună trupă de comedie din România și când spun România, mă refer la România Mare. Așadar, nu accept momente care să „scârțâie”, pentru că ele au fost. Nu a fost perfect, dar știu că putea să fie.”

Pentru că nu au luat trei Like-uri, cei de la Comedy Zebra Show nu au fost calificați automat în etapa următoare. Băieții au nevoie de votul telespectatorilor pentru a urca din nou pe scena Iumor.

Foto: captură video

Distribuie articolul: