Vitaminele și mineralele ce provin din fructe, legume și zarzavaturi sunt combinații esențiale pentru imunitate. Și pentru ca efectul să fie imbatabil, trebuie să știm să le combinăm corect, pentru ca sucurile obținute cu ajutorul storcătorului să ne furnizeze suficientă energie vindecătoare.

Cea mai eficientă combinație pentru arderea grăsimilor este, desigur, cea formată din Măr și Grapefruit. Sucul de măr va atenua aciditatea și amărăciunea grapefruit-ului, întărindu-i și mai mult efectul.

foto: worldlifestyle.com

foto: worldlifestyle.com

O altă combinație imbatabilă este și cea formată din Morcov, Măr și Ghimbir. Un suc preparat din aceste ingrediente te va ajuta să-ți întărești sistemul imunitar și să-l pregătești de perioada rece a anului.

foto: myglowbio.com

foto: myglowbio.com

Dacă veți introduce, în storcător, Țelină, Măr și Castravete, veți obține un suc extrem de eficien în eliminarea colesterolului depozitat pe vasele sangvine. Un asemenea suc este bun și pentru a scăpa de durerile de cap, dar și de iritațiile stomacului. În plus, este o băutură magică în combaterea stresului!

foto: healthyfoodhouse.com

foto: healthyfoodhouse.com

La fel de bun este și sucul preparat din Mango, Măr, Morcov și Pere. Această băutură este eficientă în eliminarea toxinelor din organism și în micșorarea tensiunii arteriale. De asemenea, acest cocktail previne oxidarea celulelor vii și astfel, contribuie la prevenirea cancerului.

foto: greenhealthy.org

foto: greenhealthy.org

Un suc stors din Grapefruit, Portocală și Lămâie va fi eficient pentru regenerarea forțelor, după o zi istovitoare. Este și o combinație foarte bună pentru detoxifiere.

foto: flickr.com

foto: flickr.com

Dacă vrei să-ți îmbunătățești culoarea pielii, dar și să o hidratezi suficient de mult, prepară un suc din Portocală, Ghimbir și Castravete. Este relaxant și eficient și pentru lupta cu febra.

foto: pinterest.com

foto: pinterest.com

Distribuie articolul: