Despre cele mai populare culori care se vor purta în acest an, v-am relatat și într-un material anterior. A venit, însă, timpul să abordăm o combinație de culori care a trezit dintotdeauna interes: Roșul și Negru. Celebre case de modă precum „Dior”, „Nina Ricci”, „Kenzo” sau „Valentino” au abordat cu îndrăzneală acest aranjament de culori care, asociat și cu albul, creează impresii de nedescris, chiar și pentru cea mai simplă croială!

Roșul și Negrul au însemnat dintotdeauna pasiune, putere și caracter. Această combinație de culori, atât de comună pentru decorul autumnal, va aminti, oarecumm de răceala toamnei și de pasiunea acestui anotimp.

În plus, combinația roșu & negru amintește de moda anilor ’60, atât de promovată de designeri, în această toamnă.

Dior & Kenzo:

Stiliștii recomandă fashionistelor amatoare de roșu să nu abuzeze, ci să aleagă ținute minimaliste, altfel, riscă să pară vulgare și prea teatrale.

Prada & Nina Ricci:

Stilul minimalist presupune forme simple și lipsite de prea mult decor și accesorizare. Cu negru se asociază perfect orice nuanță de roșu, inclusiv sangria – roșul exotic!

Rebecca Minkoff și Rag & Bone:

Pentru sezonul de toamnă, se recomandă și anumite pânze. Lâna, pielea și pânzele călduroare sunt cele mai recomandate materiale din acest sezon. 

Valentino:

Distribuie articolul: