Încearcă pentru câteva clipe să nu te gândeşti la ce mai trebuie să faci, în ce direcţii să mai alergi, ce eforturi să mai depui şi pe cine să mai mulţumeşti. În secolul multitudinii de cerințe, tipare și a dorinței de a răspunde așteptărilor celor din jur e greu să faci față. Cei de la Avon îți propun, pentru acest februarie, o nouă aromă care să descopere adevărata ta valoare – apa de parfum Eve Truth, menită să alunge toate miturile și preconcepțiile pe care le aveai.

Mitul perfecțiunii. Vrei să corespunzi unor tipare, te strădui să răspunzi unor false cerințe dictate de oameni falși și pierzi noțiunea de TINE. Bucuria de a fi tu însăți este despre căldura sufletului și sinceritatea emoțiilor – asta ne face să dăm mereu aroma adevărului.

Mitul comparației. Pentru a te bucura de linişte şi de mulţumire sufletească, lasă viața altuia pentru el, lasă aprecierile virtuale să rămână acolo și trăiește-ți propria viață, cu oamenii care te înconjoară la propriu și care te prețuiesc cu adevărat. Provocarea este să îți înțelegi calitățile și talentele – valorifică-le din plin!

Noua apă de parfum Eve Truth de la Avon

Mitul imaginii de sine e cel care îți dă atitudinea în viață și poate determina reușita acțiunilor. 5 kilograme în plus este o nimica toată, iar recomandări de alimentații corecte și aplicații gratuite de sport la domiciliu nu mai sunt o problemă în era tehnologiilor. Ia un reper, trece-l prin sita valorilor personale și tinde spre a fi omul care ești.

Mitul necesității de control. Lasă neprevăzutul să te surprindă și prevăzutul să fie o descoperire. Folosește energia ta pentru ceea ce merită cu adevărat, acceptă frumusețea din tine și inspiră cu ea pe cei din jur. Încearcă să privești limitele ca pe o nouă provocare și în tot ce faci, să emani fericire. Nu-i așa că bucuria poate fi clipă de clipă un exercițiu?

Mitul că inspirația vine din exterior. Stabilește-ți singură echilibrul. Dacă aroma unei frezii proaspete sau a lemnului de cedru îți va hrăni sufletul cu energie, atunci ea să fie. Aroma Eve Truth este despre succesul care vine când savurezi clipa. Apropo, în noua Broșură Avon ai și o ofertă specială: cumperi 2 ape de parfum din colecția Eve și o alegi pe a 3-a la doar 1 LEU.

Poți comanda noua aromă Eve Truth sau… trei deodată cu oferta specială la cel mai apropiat Reprezentant al companiei sau direct pe pagina Avon Moldova.

P