Mulți actori și-au făcut celebre familiile din care provin. Și cum celebritatea pentru ei este un must-have, mulți copii au ajuns pe micile ecrane datorită părinților lor faimoși. Așadar, cine sunt părinții care au jucat alături de copiii lor pe aceleași platouri de filmare?

Angelina Jolie & Vivienne Jolie Pitt – „Maleficient”

Vivienne și-a făcut debutul în cinematografie la vârsta de 5 ani, alături de mama sa în pelicula „Maleficient”. Micuța a fost răsplătită cu suma de 3.000 de dolari pe săptămână pentru primul ei rol.

Regizorul a declarat că Vivienne a fost aleasă din două motive: le trebuia o actriță care să o placă pe Angelina cu coarne și gheare și să se apropie de ea fără frică.

angelina_jolie

Will & Jaden Smith – „The Pursuit of Happiness”

Cei care au văzut acest film cu siguranță s-au întrebat cum au reușit cei doi actori principali ai acestei pelicule să aibă o relație atât de veridică. Ei bine, reușita se datorează geneticii. Da, micuțul Christopher era nimeni altul decât Jaden Smith, fiul actorului.

Însă, nu numai cu Jaden a apărut Will pe micile ecrane, ci și cu Willow Smith. Ea a apărut alături de tatăl său în „I’m a Legend”.

Foto: belimitless.com

Foto: belimitless.com

Foto: fernbyfilms.com

Foto: fernbyfilms.com

Rumer & Bruce Willis; Demi Moore

Rumer Willis avea doar șapte ani când a apărut pentru prima dată într-un film. Se întâmpla în 1996, când Demi filma pentru „Striptease”.

Rumer a jucat și alături de tatăl său în pelicule precum „The Whole Nine Yards” și „Hostage”.

rumer-willis-660

Charlie Sheen & Martin Sheen – „În cadență”

În 2008, Charlie Sheen a jucat rolul unui soldat condamnat la 15 zile într-un detașament de pedeapsă, unde sergentul McKinney, rol jucat chiar de tatăl lui, îi făcea viața unui iad.

charlie_sheen_0

Miley Cyrus și Billy Ray – „Hannah Montana”

Avea doar 11 ani când Miley a ajuns pe micile ecrane. Aceasta a debutat în pelicula „Hannah Montana” alături de tatăl său, cântărețul Billy Ray.

Foto: posh24.com

Foto: posh24.com

Gwyneth Paltrow și Blythe Danner – „Sylvia”

Au rămas în mintea cinefililor drept unele dintre cele mai elegante și frumoase personaje din filmul „Sylvia”. Cele două, mamă și fiică, au încântat publicul cu rafinamentul lor.

Foto: vogue.com

Foto: vogue.com

Angelina Jolie & Jon Voight – „Lookin`”

Și Angelina a fost la rândul său întrodusă în lumea cinematografiei de unul dintre părinții săi. Aceasta a apărut prima dată pe micile ecrane alături de tatăl său, Jon Voight, în pelicula „Lookin`”.

Foto: nydailynews.com

Foto: nydailynews.com

Eva Amurri și Susan Sarandon – „The Banger Sisters”

Eva a jucat alături de celebra sa mamă în producția cinematografică „The Banger Sisters” din 2002. Deși Eva nu i-a depășit nicicând celebritatea mamei sale, aceasta a jucat în numeroase pelicule, fiind puternic încurajată de Susan Surandon.

eva_amurri__susan

Distribuie articolul: