Femeile frumoase poartă lenjerie sexy! Acest „concept” a fost demonstrat de câteva doamne și domnișoare care au defilat în lenjerie intimă, mai exact în pijamale, pentru invitatele noastre. Acestea au apărut pe covorul roșu elegante și pline de farmec, așa cum doar Lolita le poate îmbrăca!

Le-am surprins și le-am distrat, le-am arătat că o Petrecere în Pijamale poate fi una mai dintre cele mai excepționale și mai relaxante petreceri, că doar noi știm să apreciem femeile cu personalitate și că doar noi știm să răsfățăm doamnele frumoase. Evident că nu ne-ar fi reușit un asemenea eveniment, dacă nu avem și câțiva Parteneri minunați care ne-au fost alături, spre exemplu cum ar fi cei de la Lolita Lingerie.

Iată ce „capodopere” a adus Lolita Lingerie la Petrecerea noastră:

Pentru Nadia Darie, editor ea.md, Lolita a pregătit o salopetă de culoarea mov, de fapt, culoarea care reprezintă revista noastră.

_MG_0205

Ana Sîrbu – reporter agora.md, a purtat o salopetă liliachie asortată cu dantelă de culoarea albă.

_MG_0212

Valentina Bordian – Prezentatoare TV, a defilat într-o salopetă catifelată de o culoare curgătoare de la un roșu închis spre unul deschis și invers.

_MG_0218

Reportera ea.md Diana Musaelean a purtat o lenjerie sexy. Contrastul classic dintre negru și alb este mereu impecabil, iată și dovada.

_MG_0226

Pentru jurnalista Cristina Aramă, Lolita Lingerie a pregătit un neglijeu albastru, în care a strălucit pe covorul roșu.

_MG_0235

Anna Panovici – VJ Kiss FP, a defilat într-un deglijeu cu imprimeu leopard, prin care și-a demostrat firea-i jucăușă.

_MG_0236

 

Daniela Dermengi – economistă de profesie, nu a ezitat să-și etaleze formele într-un neglijeu clasic de culoare neagră, prin care a demonstrat că o femeie este frumoasă oricând și oriunde.

_MG_0260

Alisa Postolnițchi – manager de proiecte ea.md, a purtat o salopetă scurtă cu imprimeu floral.

_MG_0262

Inga Galușca – prietena revistei ea.md a defilat într-o altă salopetă scurtă de culoarea albă cu dantelă (de aceeași culoare).

_MG_0273

Interpreta Mariana Mihăilă, a încheiat defilarea printr-un neglijeu auriu la care s-a asortat culoarea neagră, o combinație infailibilă pentru oricare femeie cu personalitate.

_MG_0281

În urma unui concurs, interpreta Katy Rain care de fapt și ea purta o pijama marca Lolita, s-a ales cu o altă pijama de la Lolita Lingerie, de care a rămas foarte impresionată.

_MG_0313

Lolita Lingerie: „O piesă vestimentară care nu se vede, dar care trădeză iubirea de sine… care nu face minuni, dar care minunează sexul puternic… Detaliu invizibil a unei ţinute, care ţine de gustul fiecăruia – lenjeria intimă.

Revista Ea.md mulțumește brandului Lolita Lingerie pentru parteneriat, dar și pentru atmosfera pe care a creat-o în cadrul Petrecerii în Pijamale.

Partenerii generali ai evenimentului:

lo12

Partenerii Petrecerii în Pijamale sunt:

782

 

logo_pernamea1

Foto: Ellene Mocrii