Dacă credeai că e depășit sa-i porti, află că doar ai anevoie de câteva idei despre cum să-i asortezi corect. În rest, colanții cu imprimeu sunt mereu o alegere faină ca să iesi în evidență. Descoperă mai multe modele și află secretul despre cum le asortezi.

„Dă frâu liber fanteziei si poarta si tu dresuri colorate sau colanti cu tot felul de imprimeuri, mai simple sau mai sofisticate. Vă asigur că se poarta, vă vor scoate din anonimat și vor aduce multă dispozitie buna. Prinde putin curaj si poarta culori si motive indraznete! In plus, nici macar nu trebuie sa iti schimbi garderoba pentru asta. O astfel de piesa, aparent minuscula si putin importanta, iti poate schimba lookul total. Contează cum o asortezi”, notează Elena Postică pe blogul său.

„Moda imprimeurilor etno este în tendințe și anul acesta. Colanții cu astfel de imprimeuri îți conferă un aer modern și vor atrage o mulțime de priviri pline de admirație.”

Pentru dresuri sunt totuși cateva reguli minime care trebuie respectate, astfel incat sa te simti îl largul tău și să arate de bun gust.

Iată și ideile concrete pe care le sugerează make-up artista și machioza:

-combină colanții cu imprimeuri cu piese vestimentare într-o singură culoare!

-poartă-i la pantofii cu toc, pentru o imagine mai feminină și mai rafinată!

-la birou sau în situații mai oficiale alege o pereche de ciorapi într-o singură culoare, cu model finuț de imprimeu.

– dacă ai luat colanți negri cu imprimeu, cel mai armonios vor arăta cu o pereche de pantofi negri.

„Imaginația te va ajuta să realizezi cele mai inedite combinatii vestimentare, care sa te scoata din anonimat. Rămân în vogă dresurile cu buline și imprimeuri jucăușe, dresurile elegante cu dungă la spate sau cele cu animal print”, mai spune Elena.

Îndraznește să te detașezi de toate „uniformele” pe care le vezi in oras. Originalitatea este un plus pentru orice femeie care vrea să se simtă unica. Fii și tu ptintre ele!

 

 

Distribuie articolul: