Așa cum vă anunțam și mai devreme, interpretul rus Vitalii Grachov, alias Vitas, și-a petrecut Revelionul la maternitate, în așteptarea celei de-a doua! Aceasta nu s-a lăsat prea mult așteptată, așa că a venit exact în noaptea dintre ani, oferindu-i interpretului și soției sale, dublu motiv de sărbătoare.

Așa cum se și aștepta, coincidența a făcut ca soția lui Vitas să nască cel de-al doilea copil chiar în noaptea dintre ani. Despre acest lucru, pe internet a anunțat chiar avocatul interpretului, Serghei Jorin, scrie KP.ru.

Mi-a sunat Vitas și mi-a spus că i s-a născut un fiu. Îl felicit!!!”, scria avocatul lui Vitas, pe contul său de Instagram, la scurt timp după naștere.

Vitalii Grachov educă, împreună cu soția sa, Svetlana Granovskaya, și o fetiță de 6 ani, pe nume Alla. Aflând despre faptul că urma să devină tată la hotarul dintre ani, Vitas și-a amânat toate concertele dedicate Revelionului, care i-au fost planificate în Asia și a decis să rămână cu familia în perioada sărbătorilor de iarnă.

În familia interpretului, deseori se resimte lipsa lui tatălui, iar acest lucru și-a lăsat amprenta și asupra educației Allei. Din cauza deplasărilor frecvente, fetița a petrecut puțin timp cu tatăl său, iar despre acest lucru, Vitas a recunoscut în unul din interviurile anterioare. 

Fetița noastră, Alla, așteaptă foarte mult venire pe lume a băiețelului. Avem o fetiță foarte creativă. Alla adoră muzica și chiar cântă într-un grup artistic pentru copii. Pentru sărbătorile de iarnă, grupul muzical pregătește un spectacol. Vrem să-i dăruim fetiței noastre un Karaoke-studio, unde să-și poată dezvolta aptitudinile”, mărturisea Vitas.

Sfatul meu, pentru tați, este să-și petreacă mai mult timp cu micuții lor. Nu repetați greșelile mele. Într-o zi, am observat o reclamă socială, în care un băiețel împletea cu andrelele, iar sloganul m-a emoționat foarte mult: Vreți ca micuțul dumneavoastră să-i semene bunicii? M-a pus pe gânduri și, voi spune sincer, m-am simțit foarte rău după asta. Din cauza ocupării mele, nu pot să-i acord fiicei mele timp suficient, nu reușesc să o țin sub control. Sunt nevoit să fiu un tată foarte strict. Când ești permanent în contact cu copilul tău, poți să-i dăruiești mai multă gingășie și atenție”, spunea Vitas, pentru publicația rusă «Московский комсомолец».

Amintim că despre cea de-a doua sarcină a soției lui Vitas am aflat încă vara trecută. Atunci, artistul se acuza de lipsă de timp din cauza concertelor frecvente. Din cauza absenței îndelungate de acasă, Vitas mărturisea că este un tată foarte rigid și că regretă mult acest lucru.

Foto: 1tv.ruvitas-art.narod.rueg.ru

Distribuie articolul: