Cofondatoarea grupului „Ask a Mom” - Cristina Mastac Comerzan, a primit o veste tristă, legată de sănătatea sa. Realizatoarea multor acțiuni de caritate în cadrul comunității online din care face parte, cea care a ajutat atât de mult și necondiționat familii întregi și copii din toată Republica Moldova, are acum mare nevoie de ajutorul nostru.

Vezi și: Cristina Mastac schimbă Moldova! Despre vocea celor peste 20 de mii de mame și cazurile sociale, sprijinite datorită lor (Video)

mastac-2În urma unor controale medicale i-a fost depistată la inimă o gaură de 26-28 mm, iar Cristina are nevoie de o intervenție chirurgicală care o poate salva. La moment costul intervenției, țara în care poate fi efectuată, dar și perioada pentru reabilitare nu este cunoscută, însă urmează în zilele următoare să fie făcută publică.

Cristinei Mastac Comerzan trebuie să i se facă o intervenție chirurgicală urgentă, după ce medicii au depistat că are defect septal, o malformație cardiacă congenitală, care permite trecerea anormală a sângelui din atriul stâng în atriul drept (în popor: gaură la inimă).

„Vă rugăm să o ajutăm și susținem acum, așa cum a ajutat ea necondiționat! Ea este o persoană extraordinară, de aceea toți prietenii, cei apropiați și echipa ei Ask a Mom sunt alături de ea în aceste momente. Multă sănătate tuturor! Sperăm în curând inima mare a Cristinei să se facă bine”, au scris colegele Cristinei de la Ask a Mom.

Întreaga comunitate Ask a MOM / Ask a DOCTOR / Ask for Help, echipa EA.md apelează la voi toți cu marea rugăminte de a-i fi alături Cristinei.

Puteti dona: 
paypal: cristina.mastac@yahoo.com
Date bancare: Card bancar visa Victoriabank: 4779 1898 0968 2315 numele Cristina Comerzan
dacă e nevoie: cod IBAN: MD90VI225911606080906272 sau 
Card MasterCard de la Moldindconbank: 5578 0202 0145 5044 
IBAN: MD63ML000002259A06130281 numele Cristina Comerzan.

Vedeți mai jos dovada analizelor care confirmă diagnosticul. Mai puteți dona și pe iTicket.md

analize Cristina

Vezi și: Mame, dar și viitori părinți, le ajută să dăruiască ghiozdane copiilor nevoiași. „Avem nevoie de încă 15 seturi de rechizite”

Grupul Ask a Mom a adunat peste 80 000 lei la un târg de caritate. Vor ajuta 4 copii cu diagnostice grele