Doina Ciobanu are un stil bine definit pe care îl apreciază cei peste 530 mii de urmăritori de pe instagram. Moldoveanca știe cum să pună în valoare tot ce poartă, așa încât să nu lase pe nimeni indiferent. 

Recent aceasta a publicat câteva imagini în care apare într-o rochie neagră midi cu o croială liberă și decolteul rotund. Ea a evitat să încarce ținuta cu alte accesorii, precum ar fi bijuteriile, în schimb, Doina a adăugat un plus de eleganță accesorizând rochia cu mănuși din piele roșie, dublând culoarea prin aplicarea rujului în aceeași nuanță.

Coco Chanel ar aprecia efortul și ținuta Doinei Ciobanu, deoarece combină perfect eleganța și emanciparea în look-ul său.

Puteți recrea look-ul Doinei pentru a o purta la un eveniment sau de ce nu, pentru la petrecerea dintre ani (aici puteți să o păstrați minimalistă sau să adăugați o pereche de cercei statement)!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Doina Ciobanu, copleșitoare în sacou și fără sutien la Fashion Awards 2019. Moldoveanca s-a remarcat prin stil și atitudine (Foto)